Eethuis De Fobie

Nieuws 2015

Nieuws archief

Kerstvakantie 2015

17 December 2015

Beste klanten,

Wij gaan in verlof vanaf zondag 20/12/2015 tem zondag 03/01/2016
Prettige feesten!

Mvg,

Ann en Steve

Herfstvakantie

02 November 2015

Beste klanten,

Tijdens de herfstvakantie is de fobie gesloten. Wij gaan terug open op dinsdag 10 november.

Mvg,

Ann en Steve.

Werken aan de keizerpoort

Schermafbeelding 2015-05-18 om 12.48.43
18 May 2015

Beste klanten.

Op maandag 18 mei starten de werken aan de bruggen van de Brusselsesteenweg ter hoogte van het Keizerpark. In deze fase is de brusselsepoortstraat niet bereikbaar vanaf de stadsring. Omgekeerd kunt u wel van de brusselsepoortstraat naar de stadsring. Om tot bij ons te geraken dient u bijgevolg een andere weg te volgen. De snelste weg om via de stadsring tot bij ons te geraken is via de zuidparklaan. Deze weg is te zien op de bijgevoegde kaart (google maps). Zoals hierboven aangegeven kunt u bij uw vertrek wel de stadsring bereiken via de brusselsepoortstraat. (zie kaart met vermelding ZONE G)

Als u met de tram komt, stapt u best af aan de tramhalte vijfwindgatenstraat. Deze tramhalte vindt u terug via de website 'de fobie bereiken'. Van daaruit is het een minuut stappen. 

Mvg,

Steve en Ann.

 

 

Om je beter én persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies op onze website. Hiermee volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag op onze website. Zo kunnen we jouw gebruikerservaring verbeteren en kunnen we onder andere advertenties op basis van jouw interesse in De Fobie tonen.Meer info