Eethuis De Fobie

Welkom bij Eethuis De Fobie in Gent

Lekker - eerlijk - gezellig

IMG_0010

Lekker - eerlijk - gezellig

Bij ons in Eethuis De Fobie staan lekker eten en gezellig samen zijn centraal. Als chefs/uitbaters vinden we het erg belangrijk dat al onze gerechten gewoon lekker zijn. Bij ons vind je geen zalfjes of schuimpjes maar wel een goed stuk vlees met verse frietjes met heerlijke huisgemaakte sauzen. Ook voor vegetarische gerechten zit je goed bij ons! ‘Lekker’ gaat bij ons over eenvoud in ingrediënten waar we toch creatieve combinaties mee kunnen maken. Bij het bedenken van nieuwe gerechten volgen we dan ook altijd ons buikgevoel.

In de aankoop van onze ingrediënten vinden we het belangrijk voor de beste kwaliteit te gaan. We werken met de pure smaken van onze groenten, vlees of vis en laten deze altijd de ster van het gerecht zijn. We vinden het belangrijk om onze keuken steeds eerlijk te houden, van ingrediënt tot prijs.

Een stukje geschiedenis

In 2004 hebben we Eethuis De Fobie geopend vanuit onze liefde voor koken én voor elkaar. Het was de beste manier om zoveel mogelijk tijd samen tot de brengen en tot op de dag van vandaag genieten we daar nog altijd even hard van.

We zijn begonnen met spaghetti’s en croque monsieurs en hebben langzaam ons repertoire uitgebreid. Vandaag, 17 jaar later, kan je bij ons terecht voor een goede steak of lekkere pasta. Alles maken we zelf, van frietjes tot sauzen, taarten en meer…

Doorheen die 17 jaar is contact met onze klanten ook altijd een belangrijke factor geweest. Onze open keuken laat het toe iedereen te begroeten en ook onze bediening is zo persoonlijk mogelijk.

Kom langs bij De Fobie en ontdek

  • een gezellig interieur
  • ons hartelijk onthaal
  • onze persoonlijke bediening
  • om oprecht te genieten van wat wij met zorg en met liefde hebben bereid!

Zodat je met een goed gevoel buiten gaat en wij je nog opnieuw mogen ontvangen in ons restaurant ...

Smakelijk!

Steve en Ann

 

Laatste nieuws

Verlof tijdens de paasvakantie

IMG_2015

Beste klanten,

Wij gaan er even tussenuit.
van 05/04 tem 20/04. Ook de webshops gaan even dicht (zij het minder lang).
De eerstvolgende lever- of ophaaldatum van taartenvanann is vrijdag 12 april.

Mvg,
Ann en Steve