Eethuis De Fobie

Welkom bij Eethuis De Fobie in Gent

Lekker - eerlijk - gezellig

IMG_0010

Lekker - eerlijk - gezellig

Bij ons in Eethuis De Fobie staan lekker eten en gezellig samen zijn centraal. Als chefs/uitbaters vinden we het erg belangrijk dat al onze gerechten gewoon lekker zijn. Bij ons vind je geen zalfjes of schuimpjes maar wel een goed stuk vlees met verse frietjes met heerlijke huisgemaakte sauzen. Ook voor vegetarische gerechten zit je goed bij ons! ‘Lekker’ gaat bij ons over eenvoud in ingrediënten waar we toch creatieve combinaties mee kunnen maken. Bij het bedenken van nieuwe gerechten volgen we dan ook altijd ons buikgevoel.

In de aankoop van onze ingrediënten vinden we het belangrijk voor de beste kwaliteit te gaan. We werken met de pure smaken van onze groenten, vlees of vis en laten deze altijd de ster van het gerecht zijn. We vinden het belangrijk om onze keuken steeds eerlijk te houden, van ingrediënt tot prijs.

Een stukje geschiedenis

In 2004 hebben we Eethuis De Fobie geopend vanuit onze liefde voor koken én voor elkaar. Het was de beste manier om zoveel mogelijk tijd samen tot de brengen en tot op de dag van vandaag genieten we daar nog altijd even hard van.

We zijn begonnen met spaghetti’s en croque monsieurs en hebben langzaam ons repertoire uitgebreid. Vandaag, 17 jaar later, kan je bij ons terecht voor een goede steak of lekkere pasta. Alles maken we zelf, van frietjes tot sauzen, taarten en meer…

Doorheen die 17 jaar is contact met onze klanten ook altijd een belangrijke factor geweest. Onze open keuken laat het toe iedereen te begroeten en ook onze bediening is zo persoonlijk mogelijk.

Ons restaurant na de lockdown

Zoals bij alle andere restaurants heeft Covid 19 ook bij ons een grote impact gehad. Ons restaurant is een hele tijd gesloten geweest, wat we erg jammer vonden. Toch hebben we niet stilgezeten en hebben we wat veranderingen doorgevoerd.

Bij ons kon je voorheen terecht voor de lunch of diner maar nu blijven we ook over de middag open voor wie graag een kopje thee of koffie komt drinken, al dan niet met een stukje taart of een verse pannenkoek. Ook onze tosti’s komen terug, om ter plaatse op te eten of mee te nemen in het vuistje. Naast tosti’s kan je ook terecht voor een koffie of taart of pasta to go!

Kom langs bij De Fobie en ontdek

  • een gezellig interieur
  • ons hartelijk onthaal
  • onze persoonlijke bediening
  • om oprecht te genieten van wat wij met zorg en met liefde hebben bereid!

Zodat je met een goed gevoel buiten gaat en wij je nog opnieuw mogen ontvangen in ons restaurant ...

Smakelijk!

Steve en Ann

Laatste nieuws

Gesloten tijdens de paasvakantie.

229AE159_3443_440F_B20E_A50835E9DBE5_1_105_c

Deze week worden de tegels teruggeplaatst aan onze voorgevel. Daarom gaan wij er even tussenuit. Wij gaan terug open op donderdagavond 14 april. Onze taarten kunnen gedurende deze periode wel nog altijd besteld worden in onze webshops! Grtjes, Steve en Ann.