Eethuis De Fobie

Werken aan de keizerpoort

18 May 2015

Beste klanten.

Op maandag 18 mei starten de werken aan de bruggen van de Brusselsesteenweg ter hoogte van het Keizerpark. In deze fase is de brusselsepoortstraat niet bereikbaar vanaf de stadsring. Omgekeerd kunt u wel van de brusselsepoortstraat naar de stadsring. Om tot bij ons te geraken dient u bijgevolg een andere weg te volgen. De snelste weg om via de stadsring tot bij ons te geraken is via de zuidparklaan. Deze weg is te zien op de bijgevoegde kaart (google maps).  Zoals hierboven aangegeven kunt u bij uw vertrek wel de stadsring bereiken via de brusselsepoortstraat. (zie kaart met vermelding ZONE G)

Als u met de tram komt, stapt u best af aan de tramhalte vijfwindgatenstraat. Deze tramhalte vindt u terug via de website 'de fobie bereiken'. Van daaruit is het een minuut stappen. 

Mvg,

Steve en Ann.