Eethuis De Fobie

Einde verplichte sluiting!

22 April 2021

Het overlegcomité besliste recent dat de terrassen (waarschijnlijk) weer open mogen op 8 mei. Dit is goed nieuws waar wij, samen met heel wat fans van Eethuis de Fobie, op hebben zitten wachten. 

 

Wij hebben beslist om op maandag 10 mei weer mensen te verwelkomen op ons rustige terras. Omdat het 's avond nog steeds een tikkeltje te koud is om het terras open te houden besloten wij onze openingsuren tijdelijk aan te passen. Je kan dan ook van maandag tot vrijdag van 11:00 tot 17:00u terug bij ons terecht voor een lunch, een verse pannenkoek of huisgemaakte taart met een lekker kopje koffie of thee of natuurlijk een aperitiefje. We zijn echter wel enkel open wanneer het weer dat toelaat. We weten allemaal dat het weer in België in mei nog erg afwisselend kan zijn. We doen dan ook natuurlijk niet open wanneer het pijpenstelen regent of een dag erg koud is. 

 

De afgelopen maanden waren uitdagend dus zijn wij erg blij dat wij jullie binnenkort weer mogen verwelkomen in Eethuis de Fobie en dan ook al jullie vragen over de restauratie van onze voorgevel persoonlijk kunnen beantwoorden. 

 

Tot slot werken wij vanaf 10 mei met een beperkte kaart. Dit wil zeggen dat niet al onze gerechten onmiddellijk beschikbaar zullen zijn maar vanaf nu kan je ook wél een lekker stuk huisgemaakte taart of een kopje verse koffie bij ons komen afhalen. 

 

Wij hopen ten zeerste dat jullie na 8 mei van de partij zullen zijn tijdens de lunch of om de verse pannenkoeken en taart van Ann te proeven; want al zeggen we het zelf - ze zijn enorm lekker