- nl
Allergenen
Bepaalde voedingsbestanddelen kunnen een allergische reactie uitlokken bij personen die hieraan gevoelig zijn. deze voedingsbestanddelen worden allergenen genoemd. Hieronder vindt u de lijst van de 14 wettelijk bepaalde allergenen en welke gerechten deze bevatten.
Gluten
-
Verwerkt in:
Alle pasta's, salade met geitenkaas, salade met gegrilde groenten en geitenkaas, Moussaka, vegetarische Moussaka, apero-kaaskroketjes
Schaaldieren
-
Verwerkt in:
Alle gerechten met scampi's
Eieren
-
Verwerkt in:
Alle pasta's, apero-kaaskroketjes, Mayonaise, chocoladetaart, Café glacé, Dame Blanche
Pinda's
-
Verwerkt in:
Geen enkel gerecht
Soja
-
Verwerkt in:
Zoetzure aubergine met witte linzenpuree wordt afgewerkt met sojayoghurt
Vis
-
Verwerkt in:
Geen enkel gerecht
Zuivel
-
Verwerkt in:
Alle pasta's, Moussaka, vegetarische Moussaka, roomsaus bij steaks en scampi's met getomateerde saus, Café Glacé, Dame Blanche, Pakora van aubergine, kaaskroketjes
Noten
-
Verwerkt in:
Café Glacé, Dame Blanche, zoetzure aubergine met witte linzenpuree
Selderij
-
Verwerkt in:
Geen enkel gerecht
Mosterd
-
Verwerkt in:
Onze huisgemaakte dressing voor op de salades
Sesamzaad
-
Verwerkt in:
Pakora van aubergine, sesamolie in saus van de ribbetjes op Maleisische wijze
Zwaveldioxide / Sulfiet
-
Verwerkt in:
Geen enkel gerecht
Lupine
-
Verwerkt in:
Geen enkel gerecht
Weekdieren
-
Verwerkt in:
Geen enkel gerecht
Om je beter én persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies op onze website. Hiermee volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag op onze website. Zo kunnen we jouw gebruikerservaring verbeteren en kunnen we onder andere advertenties op basis van jouw interesse in De Fobie tonen.